| |
| Керамоти, Гърция

Bellevue Apartments

Galerie Galerie Galerie Galerie

Click here in order to see a 3D virtual tour of "Bellevue apartments"

Oferim apartamente confortabile şi PE DEPLIN noi în Keramoti , Grecia.
Apartamentele sunt de două tipuri.
Apartamentele mai mari au câte două dormitoare şi o cameră de zi, având în total 4+2 paturi, camera de zi fiind amenajată ca o bucătărie cu tot necesarul ( un frigider cu cameră frigorifică, reşouri, cuptor cu microunde, toster, servicii de bucătărie, servicii de cafea, vin etc.). O parte din cameră este amenajată ca o sufragerie, iar într-un colţ este montat un televizor LCD de 37 inch cu antenă de satelit “Bulsatcom“ şi cu un divan aşezat în faţa acestuia pentru telespectatori, exact ca să vă simţiţi ca acasă. Dispuneţi şi de două terase spaţioase cu mese şi scaune făcute din lemn exotic. Cele două camere şi holul sunt climatizate. Puteţi beneficia de acces gratuit la Wireless Internet ( Internet fără fir ). Apartamentele cu câte două camere de dormit sunt de trei tipuri după suprafaţă: Două apartamente au suprafaţă câte 52 metri pătraţi, alte trei au câte 59 metri pătraţi, un apartament are suprafaţă de 70 metri pătraţi cu o emporă peste nivelul holului , unde este amplasat un pat suplimentar dublu, dispunând astfel de maximum 4+2+2 locuri.
Apartamentele mai mici ( garsonierele ) arată aproape la fel ca aşezare şi amenajare, dispunând de un dormitor mai puţin şi au suprafaţă de 42 metri pătraţi, fiind cel puţin cu 10-12 metri pătraţi mai mari decât aşa numitele studiouri greceşti.
Apartamentele se află la nu mai mult de cincizeci de metri de nisipul plajei. Cartierul este foarte liniştit, găsindu-se în afara circulaţiei principale în Keramoti. Plaja este acoperită în întregime cu nisip, asemănător cu acela din Nisipurile de Aur, dar lungimea fâşiei de plajă este lungă aproximativ zece kilometri, iar întreaga populaţie a lui Keramoti, plus oaspeţii turişti, nu depăşeşte 2000 – 2200 de oameni. Cu alte cuvinte, plaja este spaţioasă şi neaglomerată, spre deosebire de staţiunile bulgăreşti de pe litoralul Mării Negre. Plaja înaintează foarte lin în mare, omul putând intra înauntrul mării cel puţin 50 m fără ca apa să devină adâncă. Apa mării este limpede ca cristalul.Pe plaja întâlniţi zone cu baruri, şezlonguri şi umbrele, putând beneficia de acestea contra unei consumaţii de 3-4 euro pe cap ( cea mai apropiată astfel de zonă se află la mai puţin de o sută de metri distanţă ). Pentru copii una dintre zonele plajei oferă un mic Aqua Park. Dacă printre voi sunt pescari,ei trbuie să-şi iau neapărat undiţele! Apele sunt pline de peşte, iar în Grecia nu se cere permis de pescuit.

Galerie Galerie

La numai 50 de metri distanţă faţă de apartamente,se află un restaurant nou deschis şi elegant, situat lângă plajă, iar la circa o sută de metri – intraţi în cel mai mare şi aprovizionat supermarket al localitatăţii. În Keramoti toate distanţele se pot parcurge pe jos, pentru că cea mai îndepărtată tavernă, cafenea sau cofetărie este la o distanţă de nu mai mult de câteva sute de metri.

Pentru clienţii lui “Bellevue Apartments“, gazdele asigură o reducere de preţ de 10% în cea mai bună tavernă din Keramoti, unde meniurile se prezintă în limbă bulgară, iar unul din proprietari vorbeşte bulgăreşte. La fel stau lucrurile şi în alte două localuri în localitate. Pentru iubitorii dansului şi ai vieţii nocturne, posibilităţile în Keramoti nu sunt prea multe, şi totuşi, în cel mai mare beach bar “Paralia“, în timpul serii, se adună sute de tineri.

Opiniile unor turişti , care au vizitat “Bellevue Apartments”

Opiniile oaspeţilor le vedeţi aici

|
| |