| |
| Керамоти, Гърция

Мнения на гости, посетили "Белвю апартмънтс"

Send your testimonial:

Name:
E-mail*
Testimonial:
  securimage refresh
Please enter the code:
 
28.09.2009

Stoino, Ghergana, Stela şi Emo din Hascovo, Bulgaria

Am petrecut foarte liniştit şi plăcut. A fost o vacanţă splendidă! Condiţiile în apartamentele complexului au depăşit aşteptările noastre. Totul a fost la nivel – de la început pâna la plecare. Vom mai veni cu siguranţă. Recomandăm locul acestă tuturor prietenilor noştri.

27.09.2009

Maria, Parasco şi Pavlina Parascovi din Burgas, Bulgaria

Proprietarii apartamentelor “Bellevue“ au creat cu grijă nişte condiţii minunate pentru oameni ca noi, care jubesc viaţa. Senzaţia de puritate a adus confort în sufletele noastre. Mulţumim!

25.09.2009

Familia Peevi din Cărdjali, Bulgaria

Suntem uimiţi de ospitalitatea proprietarilor apartamentelor “Bellevue“ care ne au oferit condiţii minunate. Suntem încântaţi de toate comodităţile pe care le au creat pentru odihna şi recreaţia oaspeţilor lor. Bravo!

25.09.2009

Gheorghi Crăncev şi prietenii lui din Plovdiv

Este un loc foarte potrivit pentru odihnă liniştită. Ospitalitatea este ireproşabilă, apartamentele sunt foarte curate şi confortabile. Plaja satisface şi cele mai capricioase pretenţii.Recomand din inimă complexul acesta tuturor, iar noi cu plăcere îl vizităm din nou.

22.09.2009

Familia Ivanov

Un loc în Keramoti foarte bine ales, scufundat într-o atmosferă calmă şi liniştiă,oferând condiţii pentru o recreaţie deplină. Apartamentele sunt confortabile, amenajate cu gust şi dispun de toate cele necesare pentru o petrecere fară griji. Suntem încântaţi cel mai mult de comportamentul gazdelor – ospitalieri, îngrijitori faţă de oaspeţi, gata de a îndeplini orice dorinţă a acestora. Toate acestea au făcut ca vacanţa noastră să fie petrecută minunat. La primă ocazie vom veni din nou.

22.09.2009

Borislav Borisov şi familia sa

Condiţiile în apartamentele “Bellevue“ sunt minunate, iar gazdele – mai mult ca ospitalieri. L - am petrecut minunat pe lungul nostru weekend. Am veni din nou aici la odihnă.

21.09.2009

Ivailo, Silvia, Deni, Toni, Cosio

Apartamentele sunt foarte frumoase şi confortabile. Gazdele sunt ospitalieri şi cu plăcere le vom vizita din nou.

19.09.2009

Margarita Todorova, în numele celor trei familii din Varna

A fost excelent! Merci!

28.08.2009

Ania şi Iura din Rusia

Este un loc uimitor! Foarte confortabil. Gazdele sunt minunate. Ospitalitatea bulgărească se simte peste tot. Veniţi! O să rămâneţi mulţumiţi.

Pages: 1

|
| |