Уникални плажове

Красивата и необятна плажна ивица от фин пясък, която обгражда малкото градче, е дълга почти 10 километра и широка 60-100 м. Има три урбанизирани плажа с шезлонги и чадъри, ...


още за Керамоти »

Разкошен климат

  Туристическият сезон в Керамоти е поне с два месеца по-дълъг от този по нашенското Черно море. В Керамоти (Кавала) месец май е като нашия юни, октомври като черноморския...


още за Керамоти »

За Керамоти

27

въздух
25

вода
Добре дошли в Керамоти Гърция, Willkomen, Welcome to Keramoti, Greece,

Температурата в момента в Керамоти e 27 °C

Температурата на морската вода в Керамоти в момента e 25 °C
Максималната температура за ДНЕС е 32 °C.
Утре в Керамоти се очаква МАКСИМАЛНА температура от 33 °C

Сила на вятъра 15 km/ч SE


Добре дошли в Керамоти


Добре дошли в Керамоти- една от най-добре запазените тайни на Северна Гърция. Курортното селище Керамоти е разположено на малко живописно полуостровче на почти равни разстояния между Кавала и Ксанти. За много десетилетия малкото рибарско пристанище е оставало извън туристическия поток за почивка в Гърция, макар че именно от него тръгва краткия ферибот за остров Тасос.

още за Керамоти »

Известни личности в "Белвю"

 • Диа Евтимова

  Диа Евтимова

 • Иван Тенев

  Иван Тенев

 • Маргарита Бербатова

  Маргарита Бербатова

 • Атанас Караиванов

  Атанас Караиванов

 • Мими Иванова и Развигор Попов

  Мими Иванова и Развигор Попов

Мнения за "Белвю"

 • Това лято бяхме при вас юни месец и бяхме ангажирали с компанията ни 4 апартамента, като лично ние даже си удължихме 2 пъти престоя.:) По всичко личи, че много ни е допаднало, тъй като имаме запитване към вас за септември, вече в увеличен състав - 6 апартамента.:)))

  Милена и Веселин Владимирови 2013-09-02 15:14:11
 • Влюбени сме в Керамоти и апартаментите "Белвю". Те са модерни, чисти и просторни. Незабавно се почувствахме у дома. Персоналът е приятелски настроен, а стаите се почистват ежедневно. Почувствахме се приятно от милото отношение. Мястото е страхотно - тиха улица, недалеч от плажа и супермаркета. Бързият интернет позволи на хора като нас да поработваме от време на време от този прекрасен имот. Ще

  Александра, Стефано и Лучия Аванцо - Барбиери, Лугано, Швейцария 2013-08-07 11:13:23
 • Престоят ни в апартаментите "Белвю" беше страхотен. Стаите са чисти и имат всичко необходимо. Персоналът е много приятелски настроен и готов да помогне.Апартаментите са на 2 минути пеша от плажа. Интернетът и сателитната телевизия ни позволиха да останем във връзка с приятелите и семейството в Канада!! Бихме препоръчали това място на приятели и познати!

  Ана и Дейв Кенън, Ванкувър, Канада 2013-07-28 11:13:23
 • Изключително приятно място. Апартаментите са нови, оборудвани с всичко необходимо. Много чисто. Бяхме очаровани от ежедневното почистване на стаите. Голяма тераса, идеална за семейно събиране. Ни евзехме със себе си бебето ми, което е на 10 месеца. На него също бе осигурено прекрасно обслужване - легълце, чаршафчета и дори достъп до така важната за всяка майка BABY TV, посредством "Булсатком".

  сем. Волхонские 2013-07-27 10:10:00
 • Ако искате да имате едно несравнимо преживяване, позвънете на г-жа Жени Генова! Това, което ще ви каже ще бъде онова, за което сте мечтали.Уверихме се сами!Нейният персонал - Руми и Васко, ни осигуриха комфорта, който имахме по време на нашата почивка. Пожелаваме на всички приятните дни прекарани от нас в Керамоти и Белвю, и отново да се върнат там!

  сем.Христови, Пловдив 2013-07-15 13:03:15
 • Всичко беше прекрасно - хотелът, обслужването, чистотата. Браево на персонала. Ще дойдем пак с удоволствие.

  Деница, Ването, Сашо и Делчо 2013-07-09 11:12:00
 • Много благодаря за прекрасното и чисто жилище с всичко необходимо за една почивка. Ще дойда отново!

  Дорит, Аахен, Германия 2013-07-07 00:00:00
 • Апартаментите са чудесно декорирани, с много вкус. Имахме на разположение всичко, което е необходимо.децата много се зарадваха на българската телевизия и на бързия интернет и още с пристигането си възкликнаха: "Мамо, все едно сме си вкъщи!" Персоналът беше много внимателен и любезен. Само след десет дни смятаме да се завърнем отново с нови приятели, на които да покажем това прекрасно място.

  сем. Чавдарови, Велинград 2013-07-07 00:00:00
 • Възхитена съм от райското ксътче, наречено Керамоти и от гостоприемните домакини! Тръгвам си с убеждението, че отново ще се върна тук!

  Р. Кехайова, Пловдив 2013-07-07 00:00:00